El Maresme, la fina línia verda entre Barcelona i la Costa Brava

2016-06-28

Des del riu Tordera fins a Montgat, 30 municipis conformen una estreta franja entre la serralada Litoral catalana (les serres de Marina i del Montnegre; avui, parcs naturals), i, és clar, el mar Mediterrani. Benvinguts al Maresme, una fèrtil Catalunya en miniatura que en cap concepte hauria de passar desapercebuda als amants dels paratges amb encant.

 

 

Municipis del Maresme (imatge de Xavigivax)

 

Tres realitats paral·leles s'alineen en aquest peculiar territori: una muntanya amable, un pla escàs i clivellat per rieres, i, a l'altre costat de la via del tren, una llarga platja de sorra fina amb marca turística pròpia (Costa del Maresme). En els amb prou feines 400 quilòmetres quadrats d'aquesta comarca metropolitana, conviuen més de 420.000 ànimes i dues activitats econòmiques de gran pes: la turística al nord (l'Alt Maresme) i la residencial al sud, ja corona de Barcelona.

 

 


Platja de Santa Susanna (foto de David.Gaya)



Núñez i Navarro disposa d'una àmplia i variada oferta d'habitatges a la comarca. A Mataró, comercialitza dos pisos en els dos blocs de cases de Riera Cirera 66, de nova construcció, amb zona comunitària enjardinada i piscina, i lloga en la promoció de Ronda Països Catalans 34. Encara a la capital comarcal, en un emplaçament cèntric, Núñez i Navarro està ultimant un projecte de 48 habitatges en venda i lloguer en Pizarro 82.


 

 

Imatge virtual de la promoció Pizarro, 82 (Mataró)

 

I, també al centre del Maresme, en el municipi de Sant Vicenç de Montalt, igualment costaner, desenvolupem recentment una promoció de 22 cases aïllades i apariades en venda i lloguer, de les quals cinc estan disponibles. Viure en el Maresme, per què no?

 



Casa en la promoció Ca Calella, 24-34 (St. Vicenç de Montalt)

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.